Хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, а йти далі. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя.

середу, 3 лютого 2016 р.

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ

Кафедра української мови і літератури Національного університету “Острозька академія” запрошує учнів 11 класів ЗНЗ України взяти участь у Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з української мови і літератури.Перший етап інтернет-олімпіади буде проведено 15 лютого – 1 березня 2016 року як онлайн-тестування (реєстрація на сайті olimp.oa.edu.ua у період із 20 січня до 15 лютого 2016 року), що містить завдання з української мови і літератури відповідно до програми для загальноосвітніх навчальних закладів. За складністю тести відповідають рівню завдань з української мови і літератури для зовнішнього незалежного оцінювання.За підсумками першого етапу двадцять п’ять учнів, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають запрошення для участі в другому (фінальному) етапі інтернет-олімпіади.Другий (фінальний) етап, який передбачає написання учнівського твору на одну із запропонованих тем, відбудеться на базі Національного університету “Острозька академія” 12 березня 2016 року.
Переможці інтернет-олімпіади отримають сертифікат, що надає право першочергового вступу до Національного університету “Острозька академія”.
Запрошуємо одинадцятикласників перевірити свої знання з української мови і літератури й отримати можливість стати студентом найдавнішого вищого навчального закладу в Східній Європі – Острозької академії.Детальніше на сайті: www.oa.edu.ua (розділ “Події”).Контактні особи:Максимчук Віталій Васильович, e-mail: vitalii.maksymchuk@oa.edu.ua;
Карповець Христина Миколаївна, e-mail: khrystyna.fedorych@gmail.com. 

Немає коментарів:

Дописати коментар