Хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед і не зупинятися на досягнутому, а йти далі. У цьому полягає основна місія сучасного вчителя.

понеділок, 14 листопада 2016 р.

Корисні лінки для підготовки до ЗНО 2017


Для ефективної підготовки до незалежного тестування необхідно володіти оновленою інформацією щодо проведення ЗНО в 2017 році. Офіційні джерела дозволять вам знайти повний обсяг інформації, необхідної для комплексної підготовки.

Офіційні сайти 

1. http://testportal.gov.ua - офіційний сайт УЦОЯО. З ним вам доведеться здружитись, якщо ви складаєте ЗНО.

2. http://osvita.ua - сайт присвячений новинам про освіту. 

2.1. http://osvita.ua/test/news/ - Новини Зовнішнього Незалежного Оцінювання

2.2. http://osvita.ua/vnz/news/ - Новини вищої освіти в Україні (щоб бути в курсі, що на нас, майбутніх студентів, чекає)

3. http://www.vstup.info/ – всі університети і спеціальності. Через цю систему можна буде слідкувати за рухом рейтингу влітку. Поки що варто використовувати ресурс, щоб придивитись до цікавих спеціальностей і визначити, на який прохідний бал треба працювати.

4. http://abit-poisk.org.ua - пошук абітурієнтів.

ЗНО сайти

1. http://ukrlib.com.ua - Бібліотека Української Літератури. Доволі великий сайт, присвячений українській літературі і не тільки. Стане у нагоді, якщо потрібно знайти твір у різних варіантах. Також є твори, реферати та багато іншого. 

2. http://www.phoenicis.com.ua - сайт, створений як додатковий ресурс до ВК групи, де є інформація з української літератури та мови. schoollit.com.ua тепер у минулому. На сайті є аналізи до творів, самі твори, короткі біографії авторів, файли для завантаження. (сайт у стані бета-версії)

3. http://200baliv.org.ua - авторський блог про ЗНО з української мови та літератури. Сайт містить статті-уроки з різних тем, поради щодо ефективної підготовки та корисні матеріали. Також авторка блогу проводить он-лайн тренінги та вебінари до ЗНО. Авторкою є Анна Огойко - https://vk.com/ogogoj

4. http://zno.if.ua - ще один сайт, присвячений темі ЗНО з української мови та літератури.

5. http://pravopys.net - Український правопис. електронний варіант книги “Український правопис”. Це одна із тих книг, яка дійсно допоможе вам уникати різноманітних помилок під час виконання тестів. (сайт у стані бета-версії)

Онлайн-тести

1. http://zno-ua.net - сайт з онлайн-тестами минулих років та пробним ЗНО. Гадаю, що кожен знає цей сайт, там багато корисного можна знайти.

2. http://zno.yandex.ua - Яндекс ЗНО. Теж відомий всім ресурс, де ви знайдете онлайн-тести минулих років та пробне ЗНО.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар